In-company Workshops

In-company Workshops
Tijd voor reflectie bieden aan je mensen.

Een invoering van een reorganisatie of nieuwe manier van werken gaat met een plan en de bijbehorende deadlines. Als management ben je al twee jaar bezig met de voorbereiding en nu gaat het dan echt gebeuren. Maar … je mensen missen die voorbereidingstijd en worden nu ineens in het diepe gegooid. Kunnen zij het tempo maken dat je voor ogen hebt? Het helpt als je ze de gelegenheid geeft om rustig te reflecteren.

Sta je aan het begin van een grote verandering en wil je dat je mensen hierin de keuzes maken die bij ze passen? En zoek je een zakelijke, to-the-point aanpak? Dan ben je bij Inge aan het juiste adres.

Geef bij de reorganisatie aan dat mensen zich in kunnen schrijven voor een workshop om zelf regie te nemen in de komende veranderingen. Even te resetten voor de start.

Workshop: Wat wil ik nu eigenlijk in mijn werk?

Even stil staan bij jezelf en je werk. Een moment van reflectie nemen. Er is al een tijd veel spanning in de organisatie vanwege de op handen zijnde reorganisatie. Je ziet er tegenop. Je zit niet lekker in je vel. Graag ga je met de jou bekende energie aan de slag in de nieuwe setting. Maar je ziet het nog even niet voor je. We onderzoeken waar het schuurt of knelt en wat jij zelf graag wilt in je werk.

Je gaat met een zo levendig mogelijk beeld van je wensen weer naar huis. Zodat je met je doel voor ogen concrete plannen kunt maken. Zelf de richting kiest die bij je past. Het is fijn als het klopt wat je doet.

Opzet workshop
  • Aantal: 8 personen
  • Duur: 1 ochtend (10.00-12.30 uur)
  • Locatie: In-company

Zet vernieuwing in gang!

Bied je mensen de ruimte om zelf richting te vinden. Om beter aan te sluiten bij wie ze zijn of willen zijn. Even te resetten.