Inge Derks

Inge Derks

Als het schuurt of knelt in je werk. Als je het anders wilt. Maar je weet niet goed waar te beginnen en wat te doen. Of je weet het wel, maar je weet ook dat een frisse blik van buitenaf het proces kan versnellen. Dan help ik je graag de gewenste verandering in gang te zetten. Even stil te staan en kleur te bekennen. Eerste stappen te zetten. Als je eenmaal in beweging bent, ben je al snel niet meer te stoppen.

Al 20 jaar faciliteer ik vernieuwing in organisaties. Eerst in business development rollen, tegenwoordig als coach. Want succesvol veranderen gaat over mensen. Ik heb ervaring met digitale transformaties in uitgeverij en zakelijke dienstverlening. Mijn fascinatie is de natuurlijke ontwikkeling van mensen en organisaties. Ik ben bedrijfskundige (RuG) en bij StiR geregistreerd als erkend coach.
Ach, ook ik loop wel eens ergens in vast. Niets menselijks is mij vreemd. O ja, er zijn van die momenten dat alles klopt! Dan lijkt het vanzelf te gaan, moeiteloos. Maar ieder leven kent ook momenten dat er wolken voor de zon zijn of er plotseling een storm opsteekt. Ik heb ervaren hoe het dan voelt als je vasthoudt aan overtuigingen die je niet meer helpen. Hoeveel energie dat kost. Zo fijn om dan weer uit je hoofd te komen, je ingevingen te volgen en te doen wat bij je past.

Ik woon in Hilversum met mijn vriend en onze twee jongens. Een omgeving waar ik lekker kan uitwaaien in het bos en op de hei, of rond en op het water. Met familie en vrienden, de loopgroep van de atletiekclub.

Ook speel ik regelmatig saxofoon. Ik heb net mijn eerste stappen in het improviseren gezet. Leuk en spannend tegelijk. Het lijkt me zo lekker om spontaan mee te kunnen spelen met een goed nummer.

Vernieuw jezelf!

Soms voel je de wens om de boel op te schudden of een draai te geven, om beter aan te sluiten bij wie je bent of wilt zijn. Even resetten.

Maak een afspraak